Hosting

Hosting houdt in dat uw website een plekje heeft op een computer (server) die continue verbonden is met het internet. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat de website snel en altijd bereikbaar. Altijd (100%) is lastig, maar onze provider heeft er alles aan gedaan om hier heel dicht bij te komen. Waar diverse providers niet verder durven te gaan dan een garantie van 99% heeft onze provider een uptime-garantie van 99,9%. En in de praktijk mag er vaak nog een extra 9 achter. Kortom, wij doen er alles aan om uw website altijd en snel te tonen.

Backup

Uw gegevens worden dagelijks gebackupd naar een speciale backupserver die fysiek in een ander datacenter staat. Wij bewaren meerdere backups, waardoor het mogelijk is in geval van calamiteiten tot een maand terug te gaan (1,2,3,4,5,6,7 of 30 dagen).

Hostingpakketten

Wij bieden vijf verschillende hostingpakketten aan. U vindt ze in ons overzicht. Naar ons gevoel biedt ons scala aan hostingpakketten voor iedereen een gepaste oplossing. En mochten uw behoeften toch iets anders zijn, dan kijken we graag samen met u naar een situatie die voor u goed werkt.

Domeinnamen

In combinatie met uw hostingpakket verzorgen wij graag voor u de registratie van uw domeinnamen. In principe is iedere domein-extensie mogelijk, de tien belangrijkste bieden wij standaard aan. Een domeinnaamregistratie geldt altijd voor één jaar en wordt automatisch verlengd, tenzij u maximaal een maand van tevoren ons laat weten de domeinnaam te willen laten vervallen.

Hostingpakketten Domeinnamen